lighting up your ideas
Follow us on Pinterest
Follow us on Instagram
Linkedin
Facebook
Twitter

Denham store

Denham store

Denham store

Denham store in Amsterdam heeft voor de ShopStar + van lichtfabrikant Molto Luce gekozen, omdat de artikelen in het best mogelijke licht gepresenteerd worden.

Denham store
Een winkel is een plek waar klanten zich goed moeten voelen, dus het licht moet functioneel en efficient zijn. Met een lichtconcept dat is afgestemd op de architectuur, het interieur en de merken worden de producten in de spotlights gezet. De klant wordt enthousiast door een spel van licht en kleur, spanning en ontspanning, afleiding en concentratie. Op die manier ontstaat een sfeer die de verkoop bevordert.
Denham store in Amsterdam heeft voor de ShopStar + van lichtfabrikant Molto Luce gekozen, omdat de artikelen in het best mogelijke licht gepresenteerd worden. De verlichting in de winkel moet zeer uiteenlopende functies vervullen, afhankelijk welke plek deze bedoeld is. Of het nu voor de vitrines, displays, de kassa of randgebieden is, het licht moet op maat zijn, met een goed oog voor lichtsterkte, stralingshoek, dynamiek en contrast. 
Wij zien dat onze klanten in de retail continu bezig zijn met nieuwe winkelinnovaties en winkelformules.Verlichting krijgt steeds meer een belangrijke rol in het totale winkelconcept. Benieuwd wat Unique Brands voor u hierin kan betekenen? Klik hier voor onze brochure: Unique Brands Retail Solutions
Denham store
Denham store