lighting up your ideas
Follow us on Pinterest
Follow us on Instagram
Linkedin
Facebook
Twitter

Exenia

Exenia

Exenia

Exenia is een Italiaanse ontwerper en fabrikant van architecturale indoor LED-verlichtingsoplossingen, geschikt voor alle soorten installaties, van woningen tot winkels, showrooms, musea en galerieën.

Exenia
Gebouwd op tientallen jaren van industriële expertise, combineert Exenia sterke industriële technologie met vakmanschap en legt daarbij een belangrijke nadruk op ontwerp en prestaties. Een merk met een sterke uitstraling, gave designs en een zeer goede kwaliteit. Exenia - onderdeel van de Lumenpulse Group -  is opgericht in 2010 en heeft zich gevestigd als een toonaangevende leider in het ontwerpen en produceren van architecturale indoor LED-verlichtingsoplossingen, met de nadruk op ontwerp en prestaties. Het bedrijf is het meest actief geweest in de Italiaanse en Zuid-Europese markten en heeft een breed scala aan winkel-, horeca- en museumomgevingen verlicht.

     

Gerelateerd

Exenia is in the house

Exenia is in the house

Nieuw in ons productenassortiment het merk Exenia
 
Nieuwe producten Exenia

Nieuwe producten Exenia

Exenia heeft op de beurs Light + Building 2018 in Frankfurt verschillende nieuwe verrassende producten gelanceerd.
 
Nieuw:  CR-1-projector van Exenia

Nieuw: CR-1-projector van Exenia

Voor uitstekende optische prestaties met een innovatieve afwerking, hoef je niet verder te zoeken, de CR-1 projector is gearriveerd!
 
Exenia